Wat is Social Return on Investment?

Bij aanbestedingen van de overheid is een Social Return of Investment verplicht gesteld. Deze SROI verplichting zorgt ervoor dat meer mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk kunnen bij reguliere werkgevers.

Voor ondernemers lijkt een SROI verplichting vaak een last maar dat hoeft het niet te zijn. De meeste tijd kost het zoeken en selecteren van de juiste kandidaten. AMT kan dit uit handen nemen. Ook de administratieve afhandeling kunnen wij verzorgen.

Wilt u weten wat AMT nog meer voor u kan betekenen in een SROI traject? Neem dan contact met ons op.

Detachering is een oplossing bij invulling van een SROI verplichting. Gedetacheerd personeel valt onder de quotum eis van de SROI verplichting en is daarmee een uitstekende oplossing. Voordeel voor uw bedrijf: u kunt flexibel voldoen aan uw personeelsbehoefte én u voldoet aan de Participatiewet.

Arno van AMT is vriendelijk en sympathiek, echt iemand die met je mee denkt. Dat is voor mij de reden waarom AMT echt werkt.

De openheid, de persoonlijke communicatie en het respect voor elkaar is mij goed bevallen. Arno stond altijd voor mij klaar. Als ik vragen had kon ik altijd bij hem terecht. Ik kijk terug op een leuke samenwerking met AMT.

In mijn zoektocht naar werk heeft Arno van AMT Werkt mij goed geholpen om ergens een kans te krijgen. De persoonlijke benadering is goed en hij toont interesse in je zodat je bij een geschikte werkgever kunt beginnen. Dit heeft voor mij het resultaat opgeleverd dat ik per 1 september een contract krijg bij deze werkgever. Ik heb nu een functie met toekomst en dat is heel belangrijk voor me.