Maar de grootste ‘Plus’ is misschien wel dat ze altijd klaar staan, waarvoor dan ook.

Tim MerksVerheesPlus reclame

REFERENTIES

De Overhaag – Ivo Hermsen

“Een leuk en gemotiveerd team bij elkaar brengen en houden is een kunst. Bij AMT Werkt kunnen ze dit als geen ander. Sinds enkele jaren is AMT Werkt betrokken bij de personeelszaken van De Overhaag. En dat doen ze naar tevredenheid. AMT Werkt verdiept zich in de organisatie en inventariseert waar behoeft aan is. Dit doen zij in alle lagen van ons bedrijf. Zij werven, selecteren en ondersteunen in de gesprekken. Zo hebben wij altijd een goed advies van buiten onze organisatie. Het heeft ons doen inzien als je hier veel zorg en aandacht aan besteed dit tot goede keuzes kan leiden. En wij een goed aanname en personeels beleid hebben. ”

Duits Isolatie Jeroen Hekkelman

“Enthousiast, kundig, hart voor zijn personeel, afspraak = afspraak, meedenken en lekker no-nonsense: goede match dus!”

HCM-Medical – Christian van Munster

“Na een lange zoektocht naar personeel hebben we met AMT Werkt de samenwerking gezocht. We wisten dat AMT Werkt een goede partner is voor bedrijven in andere sectoren. Maar ook de medische sector waar HCM Medical zich in bevindt is bekend. Het volledige traject van werving en selectie tot en met het voeren van de gesprekken en de aanname is zeer goed bevallen en heeft geresulteerd in het aannemen van twee nieuwe medewerkers. Het blijkt dat het goed uitvoeren van deze taken niet branche-gerelateerd is, en dat AMT Werkt zeer succesvol zijn in het uitvoeren van deze taken.”

VerheesPlus reclame

VerheesPlus reclame – Tim Merks

“Deskundig advies, prettige communicatie en goede kwaliteit vormen al jaren de basis voor onze samenwerking met AMT Werkt. Maar de grootste ‘Plus’ is misschien wel dat ze altijd klaar staan, waarvoor dan ook. Dit is zeker niet vanzelfsprekend, maar wel erg prettig. Aanrader!”

Stadsboom Nijmegen – Tjeerd Hendriks

“AMT Werkt helpt onze medewerkers door te stromen naar betaalde banen. AMT bespreekt vooraf goed wie de kandidaat is. Met de werkgever bespreekt AMT wat de verwachtingen zijn. Hierdoor zorgt AMT dat verwachtingen beter gerealiseerd kunnen worden.”

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Aandacht voor Mens en Talent

Scroll naar boven