AMT werkt mensgericht

Iedereen heeft een talent en is inzetbaar

 

 

AMT werkt mensgericht

Iedereen heeft een talent en is inzetbaar

 

 

IEDERE MEDEWERKER OP DE JUISTE PLEK

“Niet kunnen en wel willen werken voelt alsof je even niet mee doet aan de wereld.”

In 2014 ben ik een tijdje uit de running. Ik weet als geen ander hoe het is om niet te kunnen werken en voor mijn gevoel sociaal geïsoleerd te zijn. Alsof ik even niet mee doe aan de wereld. Het raakt mij als persoon. Ik realiseer me hoe belangrijk het is te kunnen werken en een zinvolle bijdrage te kunnen leveren in de werkende maatschappij.

Aandacht voor Mens en Talent

“Gooi de bal eens over het net met 70% van je kracht? Dat is de rest van je leven, zegt de revalidatiearts.”

70% accepteer ik niet. Ik zie 100% kansen en mogelijkheden. Het is de reden dat ik op 1 mei 2017, de dag van de arbeid, AMT Werkt start. AMT staat voor Aandacht voor Mens en Talent. Iedereen heeft een talent, wie je ook bent en wat jouw persoonlijke verhaal ook is. Het maakt niet uit of je start, al langer werkt of, om welke reden dan ook, een tijdje uit de running bent geweest. Zo draagt AMT Werkt bij aan zowel persoonlijke groei van talent op de arbeidsmarkt, als aan de groeiambitie van bedrijven.

“Iedereen verdient het om op waarde geschat te worden en mee te doen in de werkende maatschappij,” zegt oprichter Arno Peters.

TALENT

Tot nu toe heeft AMT al meer dan 250 talenten bij meer dan 50  werkgevers geplaatst.

“Ik ga verder dan een gewoon uitzendbureau”

Ik heb zoveel ervaring, dat ik situaties heel snel kan inschatten. Juist de menselijke kant. Dat maakt dat het nu zo goed gaat met het bedrijf.

Bekijk de video over AMT Werkt.

Ons team

Arno Peters
Recruiter

belmail

neem contact op

Bjorn van Boven
Recruiter

belmail

neem contact op

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ontdek wat anderen zeggen die via AMT aan het werk zijn. Lees hoe ze via AMT Werkt hun passie en groei hebben gevonden en neem contact op zodat we samen jouw groei kunnen ontdekken.

Aandacht voor Mens en Talent Werkt

Neem contact op, zodat wij jouw openstaande vacatures kunnen invullen met gemotiveerd talent dat snel aan de slag kan. Zo blijft capaciteit behouden, kunnen activiteiten doorgaan en blijft jouw organisatie naar verwachting presteren.

Scroll naar boven