Ik werk dus ik besta

AMT Werkt zorgt dat talent op de juiste werkplek komt, zodat jouw toekomstige collega groeit in de volgende stap en jouw organisatie bloeit

WERVEN, SELECTIE EN DETACHERING

Door onze mensgerichte aanpak vult AMT vacatures snel op met nieuw talent. Zo blijft capaciteit behouden, kunnen activiteiten doorgaan, en presteren organisaties naar verwachting.

EEN DUURZAME RELATIE

De inzet is invulling van openstaande vacatures voor de lange termijn. Wij zoeken naar de beste match die niet alleen voor iedereen werkt op korte termijn, maar ook in de toekomst. We kennen de persoonlijke verhalen achter onze kandidaten en weten ze te koppelen aan de positie die het beste past bij alle partijen. We gaan altijd op zoek naar de kandidaat met het juiste talent die past bij de functie en de bedrijfscultuur. De vraag vanuit de organisatie is hierin leidend.

Ons team

Arno Peters
Recruiter

belmail

neem contact op

Bjorn van Boven
Recruiter

belmail

neem contact op

BEGELEIDING

Omdat wij uitgaan van een langdurige relatie met beide partijen, biedt AMT Werkt begeleiding aan voor medewerkers die in dienst komen. Denk hierbij aan coaching on the job en praktische advisering aan de medewerker met betrekking tot de werkzaamheden. Ook het begeleiden van de leidinggevende met nieuwe medewerkers in het team behoort tot de mogelijkheden.

SOCIAAL ONDERNEMEN

Bij aanbestedingen van de overheid is een Social Return of Investment verplicht gesteld (SROI). Richt je op de kansen en mogelijkheden, zodat bedrijven én hun mensen floreren. Iedereen heeft een talent en is inzetbaar op de arbeidsmarkt, ongeacht achtergrond, educatie of eventuele afstand tot de arbeidsmarkt. Neem contact op om mogelijkheden te bespreken. Want Aandacht voor Mens en Talent werkt.

DETACHERING

Desgewenst neemt AMT Werkt de volledige administratie van nieuwe medewerkers uit handen. De medewerker komt bij AMT Werkt in dienst. Daarmee neemt AMT Werkt de personeelsadministratie voor rekening.

De voordelen van detachering

voor een werkgever

AMT verzorgt de administratieve afhandeling voor aanname van personeel.
Wij nemen ook de salarisadministratie uit handen.
U betaalt alleen de gewerkte uren.
U betaalt niet bij ziekte.
U betaalt niet bij vakantie- of verlofdagen.
Korte opzegtermijn.

De voordelen van detachering

voor een werknemer

De werknemer krijgt de mogelijkheid zich te bewijzen bij de inlener. De kans op een vast dienstverband wordt groter.
Het biedt de werknemer de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen en (werk)ervaring op te doen.
Detachering vergroot je kans op herintreden op de arbeidsmarkt.

“Ik ga verder dan een gewoon uitzendbureau”

Ik heb zoveel ervaring, dat ik situaties heel snel kan inschatten. Juist de menselijke kant. Dat maakt dat het nu zo goed gaat met het bedrijf.

Bekijk de video over AMT Werkt.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ontdek wat anderen zeggen die via AMT aan het werk zijn. Lees hoe ze via AMT Werkt hun passie en groei hebben gevonden en neem contact op zodat we samen jouw groei kunnen ontdekken.

Wat opdrachtgevers zeggen over AMT

Wat opdrachtgevers zeggen over AMT

Opdrachtgevers in de schijnwerpers. Klik op referenties en zie waarom ze AMT Werkt een high-five geven!

Aandacht voor Mens en Talent Werkt

Neem contact op, zodat wij jouw openstaande vacatures kunnen invullen met gemotiveerd talent dat snel aan de slag kan. Zo blijft capaciteit behouden, kunnen activiteiten doorgaan en blijft jouw organisatie naar verwachting presteren.

Scroll naar boven