Op zoek naar de kandidaat met het juiste talent?

Wij kijken naar een goede match tussen het bedrijf, de kandidaat en de functie. Belangrijk daarbij is dat we vanuit duurzaamheid denken.

WERVEN, SELECTIE EN DETACHERING

Wij kijken naar een goede match

Wij kijken naar een goede match tussen het bedrijf, de kandidaat en de functie. Belangrijk daarbij is dat we vanuit duurzaamheid denken. We gaan voor een lange termijn oplossing voor zowel de ondernemer als de medewerker. Uw vraag is hierin leidend. We gaan op zoek naar de kandidaat met het juiste talent die past bij uw wensen en uw bedrijfscultuur.

Begeleiding

De medewerkers kunnen worden begeleidt door ons. U kunt hierbij denken aan coaching on the job, werkbegeleiding en praktische advisering aan de medewerker met betrekking tot de werkzaamheden.

Administratie

De volledige administratie rondom uw medewerker nemen wij u ook uit handen. Wij verzorgen de personeelsadministratie. Wij zijn de werkgever voor u zodat u kunt ondernemen en niet met deze randzaken hoeft bezig te zijn. AMT Werkt!

Lees meer over de voordelen van detachering.

AMT heeft een trede 3 op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Dit keurmerk geeft aan dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees meer over wat PSO is.

Moet u voldoen aan een Social Return On Investment verplichting door personeel in te zetten dan kunnen wij u hier mee helpen. Lees meer over wat een SROI is.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Onze Partners

”Werkwijzer en AMT werken op een prettige manier samen. Zeker in de afgelopen jaren waarin de arbeidsmarkt erg krap is, was het fijn om een samenwerkingspartner te hebben. Het onderlinge contact is erg prettig en de recruiters schakelen snel. We hebben samen al de nodige successen behaald en veel mensen blij mogen maken met een nieuwe baan.”

Olivier Lemckert

Directeur Werkwijzer

AMT Werkt, een mooie combinatie van persoonlijk en zakelijk. Hij staat open voor nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het functioneren van medewerkers en leidinggevenden.
Hij maakt dat duurzaam presteren een centrale plek in de organisatie heeft.

Paulien van Kessel

Psycholoog NIP

“AMT Werkt is voor ons een prettige samenwerkingspartner. Door de persoonlijke aanpak staat het belang van onze werknemers altijd voorop! Goede contacten in het bedrijfsleven gekoppeld aan kennis en ervaring zijn de ideale combinatie om onze medewerkers een stap verder te helpen.”

Luuk Penninx

Directeur ICT Maatwerk

Aandacht voor Mens en Talent

Scroll naar boven