Je wilt aan het werk en zoekt passend werk? Neem contact met ons op en wij kunnen samen met je kijken waar je wensen liggen, welke doelen je wilt nastreven, wat je ambitie is.

Samen gaan we aan de slag om je op weg te helpen naar werk. Wij worden je werkgever en we denken samen in passende mogelijkheden en kansen. We gaan samen op zoek naar die ideale baan of project dat bij je past.

Wij nemen de zorg en het regelwerk van een opdrachtgever uit handen zodat je als kandidaat alles met AMT kunt regelen. Je hebt een duidelijk aanspreekpunt bij ons.

Schrijf je nu in en wij gaan graag samen met je in gesprek om je te helpen!

Arno van AMT is vriendelijk en sympathiek, echt iemand die met je mee denkt. Dat is voor mij de reden waarom AMT echt werkt.

De openheid, de persoonlijke communicatie en het respect voor elkaar is mij goed bevallen. Arno stond altijd voor mij klaar. Als ik vragen had kon ik altijd bij hem terecht. Ik kijk terug op een leuke samenwerking met AMT.

In mijn zoektocht naar werk heeft Arno van AMT Werkt mij goed geholpen om ergens een kans te krijgen. De persoonlijke benadering is goed en hij toont interesse in je zodat je bij een geschikte werkgever kunt beginnen. Dit heeft voor mij het resultaat opgeleverd dat ik per 1 september een contract krijg bij deze werkgever. Ik heb nu een functie met toekomst en dat is heel belangrijk voor me.